6η Μαΐου: ψηφίζουμε ΟΧΙ

Ο εκμαυλισμός του πολιτικού συστήματος, που έχει μάθει να συναναστρέφεται και να συνεργάζεται μόνο εφόσον υπάρχει ίδιον ή κομματικό όφελος, εμπόδισε τα αντιμνημονιακά κόμματα να βάλουν στην άκρη τις όποιες ιδεολογικές διαφορές και να επιδείξουν μία στοιχειώδη πολιτική συμπεριφορά, προκειμένου να συνασπιστούν σε ένα κοινό μέτωπο που θα σάρωνε τον ετοιμόρροπο δικομματισμό και θα λύτρωνε τον Έλληνα. 
Πλέον, η ελπίδα περιορίζεται σε μία ανάπαυλα ακυβερνησίας. Εφόσον δεν αφήσουμε να συγκεντρώσουν και τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί ποσοστό που θα τους επιτρέπει να συγκυβερνήσουν. 
Πρέπει να συντριβούν στην κάλπη τόσο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όσο και τα «κόμματα - δεξαμενές» από τα οποία πιθανότατα θα αντλήσουν δυνάμεις προκειμένου να φτάσουν το πολυπόθητο 151 και να συνεχίσουν να συγκυβερνούν προς όφελος των δανειστών - κατακτητών μας
Για να σταματήσουν τα 27 μέτρα φορολογικού χαρακτήρα (τα νέα χαράτσια) που έχουν δρομολογήσει οι τροϊκάνοι και οι ντόπιοι δοσίλογοι να επιβάλουν από την 7η Μαΐου ως τις αρχές Ιουνίου. Για να σταματήσει η εφαρμογή του «μνημονίου 2». Για να μη δούμε τους μισθούς μας -όσοι έχουμε ακόμα δουλειά- να κατρακυλούν στα επίπεδα της Βουλγαρίας μέσα στο 2012, τις περιουσίες μας να εξανεμίζονται, τα λουκέτα και οι άνεργοι να πληθαίνουν και απεγνωσμένους συμπολίτες μας να αυτοκτονούν καθημερινά. 
Αυτό είναι το διακύβευμα της 6ης Μαΐου: Με κανένα τρόπο να μη συγκεντρώσουν οι δυνάμεις του μνημονίου 151 βουλευτές. Να πούμε στην κάλπη το μεγάλο ΟΧΙ, να αναπνεύσει ο ελληνικός λαός και να ανασυνταχτούν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις. 
 Στις εκλογές που θα ακολουθήσουν εντός εξαμήνου, όσοι θέλουν να υπερασπιστούν πραγματικά τον ελληνικό λαό οφείλουν να συνταχθούν σε κοινό ψηφοδέλτιο -χωρίς να ζητούν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων- και να παλέψουν για 4 αυτονόητους στόχους: 
-Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο
-Ανατροπή των συμφωνιών, των δεσμεύσεων και των μέτρων που λήφθηκαν από την εποχή του πρώτου μνημονίου, έτσι ώστε η χώρα να ανακτήσει την κυριαρχία της
-Δίωξη των υπευθύνων για διασπάθιση δημοσίου χρήματος με αναδρομική ισχύ, καθώς πρόκειται για διαρκές αδίκημα, αφού το κράτος δανείστηκε προς όφελος των επιτηδείων αλλά το χρέος πληρώνει ο λαός ως σήμερα μέσω της φορολογίας. 
-Δημοψηφίσματα για τα μείζονα ζητήματα, όπως η παραμονή ή όχι στο ευρώ.

Μετά τους μισθούς θα αρπάξουν την ιδιοκτησία μας

Πριν εμπιστευτείτε την ψήφο σας σε κάποιο κόμμα, ας λάβετε υπόψη τα παρακάτω: 
Μέχρι τον Ιούνιο, η νέα κυβέρνηση -εφόσον θα συνεχίσει όσα έχουν δεσμευτεί ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος με την υπογραφή τους για το υπόλοιπο του πολιτικού τους βίου απέναντι στους δανειστές κατακτητές της χώρας μας- υποχρεούται να λάβει νέα φοροεισπρακτικά μέτρα προκειμένου να καλύψει ελλείμματα 12 δισ. ευρώ ως το 2013. 
Μεγάλο μέρος των «μέτρων» αφορά τα ακίνητα. Μαζί με τα ΕΤΑΚ, τον ΦΑΠ και το «χαράτσι» της ΔΕΗ ακολουθούν ο φόρος ιδιοκατοίκησης, ο φόρος ενοικίου, ίσως και κάποιο είδος προστίμου μη αξιοποίησης της ιδιόκτητης περιουσίας. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η νέα δανειακή σύμβαση δίνει χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με εγγύηση «το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων των τραπεζών που ανακεφαλαιοποιούνται». Ποια είναι τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζών; Οι καταθέσεις, οι χορηγήσεις (δάνεια) και οι εμπράγματες εγγυήσεις που έχουν βάλει οι πολίτες και οι επιχειρήσεις προκειμένου να δανειστούν. Η νέα σύμβαση προβλέπει πως οι δανειστές μας μπορούν να προχωρήσουν σε «τιτλοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των τραπεζών που ανακεφαλαιοποιούν, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις των ίδιων των τραπεζών ή της ελληνικής κυβέρνησης»
Συνεπώς, πολυεθνικές, τραπεζικοί κολοσσοί, επιχειρήσεις real estate (κυρίως γερμανικές) αλλά και κάθε ιδιώτης που θα είναι «στο κόλπο» θα αρπάξουν σε εξευτελιστικές τιμές εκατοντάδες χιλιάδες ακίνητα, επιχειρήσεις και αγροτικές εκτάσεις. Οι περισσότεροι Έλληνες, αφού στερηθούμε τόσο τις καταθέσεις μας και όσα άλλα με μόχθο αποκτήσαμε εμείς και οι γονείς μας, θα εκλιπαρούμε να γίνουμε υπάλληλοι των κατακτητών και των εγχώριων θεραπαινίδων τους με μισθούς Βουλγαρίας
Στόχος της τρόικας και των δανειστών είναι να αρχίσουν μέσα στο καλοκαίρι οι πλειστηριασμοί για χρέη προς τις τράπεζες και προς το δημόσιο. Η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων υπολογίζεται περίπου στα 300 δισ. ευρώ, όσο περίπου και το χρέος της Ελλάδας. Τυχαίο; 
Σε αυτά συμφώνησαν με το μικρόψυχο «ΝΑΙ σε όλα» οι Papadimos, Βενιζέλος, Σαμαράς και οι 200 βουλευτές που ψήφισαν το 2ο μνημόνιο και τον εφαρμοστικό νόμο. Επομένως, πρέπει να συντριβούν στην κάλπη τόσο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όσο και τα «κόμματα - δεξαμενές» από τα οποία πιθανότατα θα αντλήσουν δυνάμεις προκειμένου να φτάσουν το πολυπόθητο 151 και να συνεχίσουν να συγκυβερνούν προς όφελος των δανειστών - κατακτητών μας. 
Στην κάλπη έχουμε τη μοναδική μας ευκαιρία να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ!!!