Πολυπολιτισμικότητα και προπαγάνδα

Εφημερίδα “Έλεύθερος Κόσμος”
28 Ιουλίου 2007, σελ. 11


Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι κατά το προηγούμενο σχολικό έτος αρκετά ελληνικά σχολεία συμμετείχαν σε ένα πιλοτικό «project» (άραγε κανείς δεν γνώριζε στο υπ. Παιδείας τις ελληνικές λέξεις σχέδιο, πόνημα ή εργασία;) που βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν τα ευεργετικά αποτελέσματα της …πολυπολιτισμικότητας και να καταπολεμήσουν τον ρατσισμό, με τον τίτλο «όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».

Τα παιδιά ανάλωσαν πολύτιμο χρόνο από τα μαθήματά τους για να γράψουν σχετικές εκθέσεις και άρθρα στις σχολικές εφημερίδες, να ζωγραφίσουν την Γαλανόλευκη με πολλά χρώματα (αλλά με τα κανονικά χρώματα τις ξένες σημαίες), να προετοιμάσουν θεατρικές παραστάσεις με δρώμενα, τραγούδια και χορούς από τις χώρες των μεταναστών κ.α.

Κάθε σχολείο που συμμετείχε επιδοτήθηκε με 4000 ευρώ, όταν το υπ. Παιδείας διατείνεται ότι δεν έχει χρήματα για να καλύψει βασικές ελλείψεις υποδομής σε πολυάριθμα σχολεία.

Το μήνυμα που εισέπραξαν οι Διευθυντές των σχολείων είναι πως τα χρήματα ρέουν προς τα σχολεία που, πειθαρχώντας στις επιταγές της Νέας Τάξης, προπαγανδίζουν την πολυπολιτισμικότητα.

Σχεδόν ταυτόχρονα, τον Μάρτιο του 2007 κυκλοφόρησε ένα φυλλάδιο της Γ.Γ. Νέας Γενιάς με τίτλο «Υπάρχει μόνο μία μειονότητα: οι ρατσιστές». Ποιους θεωρούν ρατσιστές; Φυσικά… όσους διαφωνούν με την μετάλλαξη της Ελλάδας μας σε μία «πολύχρωμη» πολυπολιτισμική κοινωνία. Ρώτησε κανείς από αυτούς τους «προοδευτικούς» τον ελληνικό λαό αν επιθυμεί αυτή τη μετάλλαξη που ετσιθελικά προσπαθούν να του επιβάλλουν;

Η θολοκουλτούρα, διαθέτοντας το μονοπώλιο της εξουσίας του λόγου, στιγματίζει κάθε εύλογο προβληματισμό στην ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, που εξυπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο και τους εργολάβους. Δημιουργεί ενοχικά σύνδρομα στους πολίτες και τους ωθεί να αστυνομεύουν την ίδια τη σκέψη τους.

Προσπαθεί να μας πείσει ότι η νέα ελληνική κοινωνία πρέπει να είναι «ανεκτική» στο μαζικό εποικισμό της και ότι χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερους μετανάστες. Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα τονίζοντας πόσο «ευεργετική» είναι η παρουσία τους για την οικονομία μας. Λησμονεί, ωστόσο να αναφέρει ότι επιβαρύνουν τα ασφαλιστικά ταμεία, καταναλώνουν το ελάχιστο δυνατό, αποταμιεύουν και στέλνουν τακτικά εμβάσματα στις χώρες τους.

Το «κορυφαίο» παράδοξο της μη-πολιτικής του δικομματισμού είναι πως αντί να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα με μέτρα που επιδοτούν τις γεννήσεις Ελλήνων, εισάγει αλλοδαπούς για να τους αντικαταστήσουν με την υψηλή τους γεννητικότητα.

Το μεταναστευτικό, καθώς σχετίζεται άμεσα με το δημογραφικό και τα εθνικά θέματα, αποτελεί μείζον ζήτημα. Οι Έλληνες Πατριώτες οφείλουμε συσπειρωμένοι να τιμωρήσουμε στην κάλπη όσους με πράξεις ή με παραλείψεις τους μεταλλάσσουν την Πατρίδα μας σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

emeis theloume ellada galanalefki kai oxi polyxromi.
H polypolitismikotita einai apati gia na ploutizoun oi kataskevastikes, oi ergolavoi kai oi mafiozoi pou theloun pollous kai peinasmenous lathrometanastes...

zito to aristero - patriotiko kinima pou syntoma tha parei maziko xaraktira...