17η Ιουνίου: Ψηφίστε εθνικοαπελευθερωτικά

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου έγινε πασιφανές ότι οι δυνατότητες διαπραγμάτευσης ή και ακύρωσης των κατοχικών μνημονίων δεν έχουν εξαντληθεί. Ο «μηχανισμός στήριξης» της Ελλάδας είναι τόσο κερδοφόρος για την τρόικα, ώστε οι δανειστές μας θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να συνεχιστεί ακόμα και με ευνοϊκότερους όρους για την Ελλάδα.
Ποντάρουν σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, την εσωτερική τρόικα που έχουν ετοιμάσει οι δανειστές κατακτητές μας, για να μας ελέγχουν μετά τις 18 Ιουνίου. Άλλωστε αυτά τα 3 κόμματα έχουν περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις:
 -Ο Βενιζέλος -με τη βοήθεια της ΝΔ- ανέτρεψε πραξικοπηματικά τον Γιώργο Παπανδρέου μόλις ζήτησε δημοψήφισμα για το 2ο μνημόνιο, έφερε στο προσκήνιο την κυβέρνηση Papadimos και 200 ξευτίλες ψήφισαν «ΝΑΙ σε όλα» στο 2ο μνημόνιο.
-Ο Σαμαράς προσέφερε προκαταβολικά γη και ύδωρ στους κατακτητές μας, με την επιστολή του στον Μάριο Ντράγκι, τον Πρόεδρο της Ευρωπαίκής Κεντρικής Τράπεζας (15 Φεβρουαρίου 2012) όπου σαφώς δεσμεύεται ότι: «Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία».
-Ο σοβαροφανής Κουβέλης (αυτός που έκανε βουλευτή τη Ρεπούση, τη συγγραφέα του κατάπτυστου βιβλίου της 6ης δημοτικού με το «συνωστισμό» στη Σμύρνη το 1922) είναι ο πιο πρόθυμος να συγκυβερνήσει, προσφέροντας ένα -fake- αριστερό άλλοθι στην κατοχή.
Και οι τρεις ποντάρουν στο να φοβίζουν τους Έλληνες πως θα χάσουν τα σπίτια και τις καταθέσεις τους. Πως θα επέλθει μία δήθεν ισοπεδωτική καταστροφή, αν δεν ψηφίσουμε κυβέρνηση της αρεσκείας της Merkel και της σύγχρονης αρχιέρειας του Μαμμωνά, Lagarde, καθώς θα μας πετάξουν έξω από το Ευρώ.
Ενώ το 4ο Ράιχ έχει ήδη έτοιμο το σχέδιο για ένα παράλληλο νόμισμα (geuro) που δεν θα ελέγχει η Ελλάδα, αλλά πάλι η ΕΚΤ. Δηλαδή, θα μας πνίγουν με δυο θηλιές. Τότε θα δούμε πραγματικά να εξανεμίζονται η περιουσία και οι κόποι μιας ζωής. Τότε θα οξυνθεί σε επίπεδα κεντρικής Αφρικής η έλλειψη φαρμάκων. Η εγκληματικότητα θα επιδεινώνεται… και οι συμπολίτες μας που αυτοκτονούν θα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
Συμπατριώτες ξυπνήστε… Σκεφτείτε ότι δεν απαιτείται -προς το παρόν- να δώσουμε το αίμα μας, όπως οι παππούδες μας το 1940. Ψηφίστε ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ. Αυτό αρκεί για να απελευθερωθούμε από το 4ο Ράιχ των αγορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: