Οι Έλληνες της FYROM στο διαδίκτυο

Οι Έλληνες των Σκοπίων δηλώνουν την παρουσία τους σε πείσμα της επισήμου «πολιτικής» του ελληνικού(;) υπ. Εξωτερικών και των κάθε λογής απάτριδων καιροσκόπων. Είναι πολλοί και υψώνουν τη φωνή τους μέσω του διαδικτύου.

Είναι καιρός να ενδιαφερθούμε για αυτούς τους συν-Έλληνες και να διαδηλώσουμε για τα δικαιώματά τους. Οφείλει η ελληνική κυβέρνηση να θέσει στους Διεθνείς Οργανισμούς την μεθοδευμένη προσπάθεια του αφανισμού που υφίστανται από τη σωβινιστική κυβέρνηση της FYROM.

Είναι τραγικό και εξευτελιστικό το γεγονός ότι για το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, δεν υπάρχει ούτε ένας ελληνικής καταγωγής πολίτης στην ΠΓΔΜ. Στο site της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού στα «ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ» http://www.ggae.gr/gabroad/organosi.el.asp υπάρχει αναλυτικός πίνακας με την πληθυσμιακή κατανομή του απόδημου Ελληνισμού στις χώρες της Ευρώπης, από την οποία απουσιάζει κάθε αναφορά στην ΠΓΔΜ (αλλά και στην Αλβανία, λες και οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας δεν υπάρχουν. ΑΙΣΧΟΣ!!!).

Θα εξακολουθήσουμε λοιπόν να επικαλούμαστε άγνοια του θέματος; Ή προσποιούμενοι τους πολυάσχολους θα αφήσουμε το ζήτημα στα νύχια των επαγγελματιών αντιρατσιστών, των κάθε λογής επιχορηγούμενων δήθεν ανθρωπιστών, οι οποίοι αν δεν λάβουν εντολή από τα αφεντικά τους της Νέας Τάξης ουδέν πράττουν;

Είναι χρέος όλων ημών που πιστεύουμε στα Ανθρώπινα Δικαιώματα να δράσουμε πριν μας προλάβουν τα γεγονότα.

Παρακολουθήστε τη αποκαλυπτική συνέντευξη του ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ στο youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=KLfPoaQIeKM&eurl=http://northmacedonians.blogspot.com/

Επισκεφθείτε το ιστολόγιο των Ελλήνων της FYROM:
http://northmacedonians.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: