Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ζητώ τη στήριξή σας!

Φίλες και φίλοι αναγνώστες,
Έπειτα από χρόνια μάχιμης παρουσίας και αγώνες για την Παιδεία, τα Εθνικά μας ζητήματα αλλά και τα καθημερινά προβλήματα του απλού πολίτη - νοικοκύρη - καταναλωτή, πολιτεύομαι με τον ΛΑ.Ο.Σ στην Β΄ Αθηνών και ζητώ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου τη στήριξή σας:

-Είμαι ένας από εσάς! Είμαι ένας νέος που σπούδασε και απέκτησε δύο πανεπιστημιακά πτυχία (Ιστορικός – Αρχαιολόγος) στην Αθήνα, ο οποίος εργάζεται ως εκπαιδευτικός 17η χρονιά φέτος και έχει γνωρίσει τι σημαίνει εργασιακή αβεβαιότητα, ωρομίσθια εργασία, ελαστικά ωράρια και μερική απασχόληση μία δεκαετία προτού επεκταθούν στο σύνολο της αγοράς εργασίας.

-Καθημερινά, στη λαϊκή και το super market πληρώνουμε τα ίδια προϊόντα σε υπερδιπλάσια τιμή από τη Γερμανία και τη Γαλλία, ενώ οι μισθοί μας είναι σχεδόν οι μισοί. Έχουμε αγανακτήσει με την προκλητική απραξία των κυβερνώντων (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) που αφήνουν τα καρτέλ και τους αεριτζήδες μεσάζοντες να θησαυρίζουν ανενόχλητοι σε βάρος καταναλωτών και παραγωγών.

-Καταθέτουμε το όποιο υστέρημά μας στις τράπεζες με 0,5-2,5% και να δανειζόμαστε με ληστρικό επιτόκιο 8-19%.

-Μοιραζόμαστε την ανασφάλεια στις λαϊκές μας γειτονιές που υπομένουν απροστάτευτες από την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, επειδή κάποιοι δεν αφήνουν την Αστυνομία να κάνει ανεμπόδιστη τη δουλειά της.

-Με ξεκάθαρες θέσεις στα εθνικά θέματα:
-Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό!
-Βέτο στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι να άρει το casus belli στο Αιγαίο και να φύγει ο κατοχικός στρατός από την Κύπρο!
-Έξω οι λαθρομετανάστες!

-Χωρίς να είμαι βουλευτής, μετέφερα στη Βουλή μέσω των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ δεκάδες προβλήματα συμπολιτών μας.
Σημαντικότερα ήταν:
α)
Ως μέλος της ΟΚΕ Παιδείας ΛΑ.Ο.Σ πρότεινα το 2008 να διορίζονται ως μόνιμοι οι εκπαιδευτικοί που έχουν συμπληρώσει 24 μήνες προϋπηρεσία. Η θέση μου έγινε πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ στη Βουλή, με αποτέλεσμα να την ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κόμματα -που αρχικά είχαν προτείνει 30 μήνες- και πλέον χιλιάδες συνάδελφοι 24μηνίτες εκπαιδευτικοί μονιμοποιήθηκαν.
β)
με τη συμμετοχή μου στο «Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας» συνέβαλα στο να διανείμει το υπ. Παιδείας φορητούς υπολογιστές στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου και διαδραστικούς πίνακες στα σχολεία μας.

Για τους παραπάνω λόγους ζητώ την ψήφο και τη στήριξή σας.
Η δική μου υπόσχεση: θα είμαι πλάι σας, σε διαρκή αγώνα!
Η απόφαση, δική σας!

Με εκτίμηση
Γιάννης Τσιλιμίγκρας
Υποψ. Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Β΄Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: