Καιρός δεν είναι;

Οι κυβερνώντες μεταπολιτευτικά την Πατρίδα μας μεθόδευσαν αφενός την καταστροφή των παραγωγικών τάξεων, των δημιουργικών δυνάμεων και μέσων της, αφετέρου την αποψίλωση της εθνικής συνείδησης του Έλληνα. Κατά συνέπεια σήμερα αντιμετωπίζουμε ως χώρα μια πρωτοφανή σε μέγεθος οικονομική κρίση που τεχνηέντως επιδεινώνεται.

Ο Έλληνας νοικοκύρης μεταβλήθηκε σε συνυπεύθυνο των κυβερνητικών ακροβατισμών και του καταλόγισαν -με τη ναζιστική μεθοδολογία της συλλογικής ευθύνης- το «μαζί τα φάγαμε(!)». Αυτή η κρίση, όμως, δεν είναι κρίση δική μας. Δεν είναι κρίση των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας μας, όπως παραπλανητικά ισχυρίζονται οι δοσίλογοι της τρόικας.

Ούτε βέβαια ευθύνονται για το μέγεθος της κρίσης οι δημόσιοι υπάλληλοι, τους οποίους διέφθειραν εκείνοι που σήμερα τους αποκαλούν «κοπρίτες». Άλλωστε, πότε τα δύο κυβερνητικά κόμματα επέτρεψαν σε όσους άξιζαν να ανελιχθούν; Δεν έκαναν σαφές με την ξεδιάντροπη ευνοιοκρατία που εφαρμόζουν επί 37 χρόνια, ότι μόνο τα γαλαζοπράσινα παιδιά έχουν δικαίωμα στο δημόσιο; Αυτή η πελατειακή συμπεριφορά δεν εξόρισε εκατοντάδες χιλιάδες σπουδαία και δημιουργικά ελληνικά μυαλά να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, όπου διαπρέπουν αξιοκρατικά στις επιστήμες, τις τέχνες και τις επιχειρήσεις;

Δεν ξέρω αν ή πότε τελικά η Ελλάδα θα πτωχεύσει. Η «αντιπροσωπευτική» πλουτο-Δημοκρατία ως εκπρόσωπος της Νέας Τάξης -με το καρκίνωμα του πελατειακού συστήματος και τους κομματικούς κηφήνες αρχισυνδικαλιστές- αφού εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό, σίγουρα χρεοκόπησε.

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, παρέλαβε πράγματι ένα πρόβλημα ελλείμματος κοινό σε όλη την Ευρώπη και το μετέτρεψε εκουσίως σε κρίση δανεισμού, αν και μπορούσε να δανειστεί με χαμηλά επιτόκια από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2009. Δημιούργησε τεχνηέντως μια κατάσταση πανικού, έναν «τιτανικό», ένα μονόδρομο λήψεως μέτρων σκληρής λιτότητας.

Αυτοί οι πολιτικάντηδες -κομψευόμενοι και παχύδερμα- πιστοί υπηρέτες στον τζόγο του αεριτζίδικου κεφαλαίου των διεθνών μεγαλοτραπεζιτών και με αντάλλαγμα τεράστιες μίζες, μας οδήγησαν στο βυθό. Σέρνουν έναν ολόκληρο λαό στη λιμοκτονία. Υποθηκεύουν τον φυσικό και παραγωγικό πλούτο της χώρας. Μάλιστα, όλος ο εθνικός μας πλούτος παρουσιάζεται ότι δήθεν δεν επαρκεί για να ικανοποιήσει τις τερατώδεις απαιτήσεις του χρέους.

Τα μμε μας προετοιμάζουν για το 2012, ότι θα είναι πολύ χειρότερο από το 2011. Καιρός δεν είναι να συσπειρωθούμε και να ξεκινήσουμε τον κοινό αγώνα εναντίον όλων όσοι έχουν καταντήσει την Ελλάδα μας πειραματόζωο νεοταξικών σκοπιμοτήτων; Αρκετά τους ανεχτήκαμε… Ας γίνει το 2012 η χρονιά της ρήξης και της ανατροπής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: