Μετά τους μισθούς θα αρπάξουν την ιδιοκτησία μας

Πριν εμπιστευτείτε την ψήφο σας σε κάποιο κόμμα, ας λάβετε υπόψη τα παρακάτω: 
Μέχρι τον Ιούνιο, η νέα κυβέρνηση -εφόσον θα συνεχίσει όσα έχουν δεσμευτεί ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος με την υπογραφή τους για το υπόλοιπο του πολιτικού τους βίου απέναντι στους δανειστές κατακτητές της χώρας μας- υποχρεούται να λάβει νέα φοροεισπρακτικά μέτρα προκειμένου να καλύψει ελλείμματα 12 δισ. ευρώ ως το 2013. 
Μεγάλο μέρος των «μέτρων» αφορά τα ακίνητα. Μαζί με τα ΕΤΑΚ, τον ΦΑΠ και το «χαράτσι» της ΔΕΗ ακολουθούν ο φόρος ιδιοκατοίκησης, ο φόρος ενοικίου, ίσως και κάποιο είδος προστίμου μη αξιοποίησης της ιδιόκτητης περιουσίας. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η νέα δανειακή σύμβαση δίνει χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με εγγύηση «το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων των τραπεζών που ανακεφαλαιοποιούνται». Ποια είναι τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζών; Οι καταθέσεις, οι χορηγήσεις (δάνεια) και οι εμπράγματες εγγυήσεις που έχουν βάλει οι πολίτες και οι επιχειρήσεις προκειμένου να δανειστούν. Η νέα σύμβαση προβλέπει πως οι δανειστές μας μπορούν να προχωρήσουν σε «τιτλοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των τραπεζών που ανακεφαλαιοποιούν, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις των ίδιων των τραπεζών ή της ελληνικής κυβέρνησης»
Συνεπώς, πολυεθνικές, τραπεζικοί κολοσσοί, επιχειρήσεις real estate (κυρίως γερμανικές) αλλά και κάθε ιδιώτης που θα είναι «στο κόλπο» θα αρπάξουν σε εξευτελιστικές τιμές εκατοντάδες χιλιάδες ακίνητα, επιχειρήσεις και αγροτικές εκτάσεις. Οι περισσότεροι Έλληνες, αφού στερηθούμε τόσο τις καταθέσεις μας και όσα άλλα με μόχθο αποκτήσαμε εμείς και οι γονείς μας, θα εκλιπαρούμε να γίνουμε υπάλληλοι των κατακτητών και των εγχώριων θεραπαινίδων τους με μισθούς Βουλγαρίας
Στόχος της τρόικας και των δανειστών είναι να αρχίσουν μέσα στο καλοκαίρι οι πλειστηριασμοί για χρέη προς τις τράπεζες και προς το δημόσιο. Η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων υπολογίζεται περίπου στα 300 δισ. ευρώ, όσο περίπου και το χρέος της Ελλάδας. Τυχαίο; 
Σε αυτά συμφώνησαν με το μικρόψυχο «ΝΑΙ σε όλα» οι Papadimos, Βενιζέλος, Σαμαράς και οι 200 βουλευτές που ψήφισαν το 2ο μνημόνιο και τον εφαρμοστικό νόμο. Επομένως, πρέπει να συντριβούν στην κάλπη τόσο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όσο και τα «κόμματα - δεξαμενές» από τα οποία πιθανότατα θα αντλήσουν δυνάμεις προκειμένου να φτάσουν το πολυπόθητο 151 και να συνεχίσουν να συγκυβερνούν προς όφελος των δανειστών - κατακτητών μας. 
Στην κάλπη έχουμε τη μοναδική μας ευκαιρία να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: