Δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό τώρα

Επιτέλους, ας συνειδητοποιήσουμε πως αποτελούμε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως κόμματος. Η δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στο «Πρώτο Θέμα» της 22/3 είναι αποστομωτική. Το 72,3% των συμπατριωτών μας απαιτεί: «Απελάστε τώρα τους λαθρομετανάστες».

Καμιά πολιτική δύναμη δεν δικαιούται να επιβάλει ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη λαθρομεταναστών…

Σε τι εξυπηρετεί την Πατρίδα και τον λαό μας αυτή η πέρα από κάθε μέτρο και λογική μαζική εισροή μεταναστών; Τα «αγαθά» του πολυπολιτισμού τα ζούμε στο πετσί μας:
-Οι Έλληνες εργαζόμενοι αντικαθίστανται από φθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς «δούλους» χωρίς εργατική συνείδηση και ιστορία διεκδικήσεων. Το ελαστικό ωράριο είναι προ των πυλών.
-Η ελληνική βιοτεχνία αφανίζεται, ενώ έχει γεμίσει η αγορά με αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα, που παράγονται με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης τριτοκοσμικής εργασίας.

Την ίδια στιγμή το 54% των Βρετανών εξέφρασε την αντίθεση του στο δικαίωμα πολιτών άλλων χωρών της ΕΕ να εργάζονται στη Βρετανία (Financial Times 16/3), ενώ ο υπουργός Μετανάστευσης Φιλ Γούλας δήλωσε ότι ο ίδιος εργάζεται για να δώσει τις διασφαλίσεις που χρειάζεται το βρετανικό κοινό.

Γιατί στην Ελλάδα τα δύο μεγάλα κόμματα συναγωνίζονται τη λεγόμενη αριστερά στην ενθάρρυνση της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών; Γιατί να εγκαθίστανται εδώ, με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου υπό την κάλυψη μίας καλά ενορχηστρωμένης προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ' το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία;

Γιατί αποφασίζουν και διατάσσουν αψηφώντας αλαζονικά τη βούληση του Ελληνικού Λαού; Έχουμε ή όχι Δημοκρατία;

Είναι σε θέση το κράτος πρόνοιας της χώρας μας να συντηρήσει τους ανέργους που ήδη υπάρχουν, τις στρατιές ανέργων που θα προκύψουν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και ταυτόχρονα όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη;

Η Πολιτεία –που έχει ευνουχίσει την Ελληνική Αστυνομία- μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια όσων επιθυμούμε να κυκλοφορούμε με ασφάλεια στους δρόμους, τα πάρκα και τις πλατείες μας;

Γιατί να ασφυκτιούν οι φυλακές μας με αλλοδαπούς (έχουν ξεπεράσει το 50% των κρατουμένων) και δεν θεσπίζεται νόμος να απελαύνονται άμεσα και δια βίου όσοι ξένοι παρανομούν στην Πατρίδα μας;

Ας γυρίσουμε την πλάτη στους ψευτο-προοδευτικούς δoσίλογους της Νέας Τάξης. Υπάρχουν σε κάθε πολιτικό κόμμα και σε όλα τα μμε. Με τους παχυλούς μισθούς και την υπερπροβολή τους έχουν καταστεί μία οργουελική αστυνομία σκέψης, που στιγματίζει σαν «ρατσιστή» και «φασίστα» όποιον τολμά να έχει διαφορετική άποψη για το μεταναστευτικό.

Έχουμε το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να απαιτήσουμε τη θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά από δημόσια και διαφανή συζήτηση, η οποία θα επικυρωθεί με Δημοψήφισμα από τον κυρίαρχο(;) Ελληνικό Λαό.

Προτείνουμε: Μετανάστες μόνο εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας που δεν μπορούν να καλυφθούν από Έλληνες, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους γηγενείς.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ. Διαφορετικά, μαύρο στις Ευρωεκλογές σε όσα κόμματα αψηφούν τη βούληση του 75% του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε ακόμα ένα σχετικό διαφωτιστικό άρθρο του Σταύρου Καρκαλέτση:
http://karkaletsis-stavros.blogspot.com/2009/03/blog-post_15.html

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας!!!

Μόνο ο Τσιλιμίγκρας και ο Καρκαλέτσης από το ΛΑ.Ο.Σ τολμάνε και θίγουν το μεταναστευτικό.

Η σιωπή των άλλων είναι συνενοχή

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάμε τους αγώνες που δίνουν οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ, για το μεταναστευτικό, αλλά και τον Χρήστο Χαρίτο και τον Γιάννη Κολοβό.

Το βιβλίο του τελευταίου "το τέλος μίας Ουτοπίας το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει πραγματικά να απομυθοποιήσει όλες τις μπαρούφες περί των ευεργετημάτων της μετανάστευσης στην ελληνική οικονομία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μεϊμαράκης το 2004 έλεγε προεκλογικά στις εφημερίδες ότι η ΝΔ θα μειώσει τους μετανάστες σε 500.000

Αυτά για να μην κόψει ψήφους ο ΛΑΟΣ από τη ΝΔ τότε

Μετά ήρθε ο Πάκης για να ευχαροστήσει τους μετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα... Λες και μας κάνουνε χάρη.
Προχτές στον Ευαγγελάτο ο Πάκης συναγωνιζόταν τους ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ στο να νομιμοποιηθούν όλοι οι λαθρομετανάστες

Όταν ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ είπε για ποσόστωση των μεταναστών όλοι -πολιτικοί και δημοσιοκάφροι- τον κοίταζαν με ένα ύφος λες και και τους έβρισε τη μάνα

ΜΑΥΡΟ σε ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Η ΕΝΟΡΙΑ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90%;

ΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ;

ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ
ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ΤσιΛιμίγκρα, ΔΥΝΑΤΑ!!!
Έτσι, μην κολώνεις. Χώστα στους δοσίλογους νεοταξίτες

ANTI - SION είπε...

ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ,Ο ΜΙΚΡΟΣ (ΕΛΛΗΝΟΑΙΓΥΠΤΙΟΣ) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!
ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ...
ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ!

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε τελειόφοιτους Αλβανούς φοιτητές του τομέα πολιτικών επιστημών.
oι κατά τα άλλα Αλβανοί "φίλοι", για εμάς, θεωρούν την Ελλάδα ως τον νούμερο ένα εχθρό τους και το ζήτημα της Τσαμουριάς υποστηρίζουν πως θα πρέπει να είναι πρώτο στη λίστα των θεμάτων των 2 χωρών.

Θεωρούν εμάς εχθρούς τους που τόσα χρόνια τώρα τους φιλοξενούμε στη χώρα μας, τους πληρώνουμε, τους δίνουμε κονδύλια με σκοπό να αναπτυχθεί η χώρα τους, και αυτοί για όλα αυτά ....μας θεωρούν εχθρούς.

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ξυπνάμε λίγο Έλληνες επιτέλους; Μήπως πρέπει να στείλουμε εκτός βουλής όλους αυτούς που μας έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα 20 χρόνια και μας έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση;

Για να επιστρέψουμε στο θέμα της δημοσκόπησης σε Αλβανούς φοιτητές....διαβάστε την και θα καταλάβετε γιατί βγήκε η παροιμία " Ουδείς επισφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος"

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Κάνει κόµµα στην Αθήνα ο Τσενάι
Έτοιµη η διακήρυξη του Δηµοκρατικού Κόµµατος των Αλßανοφώνων Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόµµα Αλßανοφώνων, ετοιµάζει ο Οδυσσέας Τσενάι.. Ο Αλßανός που πριν από µερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην µαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήµες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρηµα της δηµιουργίας του "Δηµοκρατικού Κόµµατος των Αλßανοφώνων" στην Ελλάδα.

Η πολιτική
Μηδενός εξαιρουµένου, όλα τα πολιτικά κόµµατα της Αλßανίας συµφωνούν απόλυτα µε τη δηµιουργία κόµµατος Αλßανοφώνων στην Ελλάδα. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Κυρίως, όµως, διότι αυτό το κόµµα θα χρησιµοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόµη περισσότερο ο ρόλος της Αλßανίας στα Βαλκάνια. Πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους, τα αλßανικά κόµµατα συµφωνούν στις θέσεις τους για τα εθνικά θέµατα αλλά και για τα θέµατα της αλßανικής οικονοµίας.

Δηλαδή, να λειτουργούν από κοινού και µε όλα τα µέσα που διαθέτουν ώστε η Αλßανία να προσδεθεί ακόµα πιο σφιχτά στο άρµα των ΗΠΑ, προκειµένου η χώρα τους να ελέγχει τη δραστηριότητα των πολιτικών και στρατιωτικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, από τη µία, και για να προστατευτεί έτσι ο ζωτικός της χώρος και τα εθνικά της συµφέροντα από την άλλη. Όσο για την αλßανική οικονοµία , όλα τα αλßανικά κόµµατα έχουν συµφωνήσει ότι ο κύριος µοχλός της οικονοµικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εµßάσµατα των Αλßανών µεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλßανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες.

Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα αλßανικά κόµµατα χρηµατοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλßανών πολιτών µε τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη µετανάστευση.

Ο πατέρας Τσενάι τώρα, εκτός από Λοχαγός των Αλßανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του µεγαλύτερου οικονοµικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλßανία, εκείνου µε τις Πυραµίδες. Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίµιος λαθροµετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύµφωνα µε τον αλßανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί.

Μ Α Λ Α Κ Ε Σ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ξημερωματα Παρασκευης προς Σαββατο ωρα 01:25 π.μ.
========================================
Επειτα απο επαγγελματικο δειπνο και ποτο κατευθυνομαι στον ιδιωτικο χωρο
σταθμευσης που εχω αφησει το αυτοκινητο μου κοντα στο συνταγμα. Πληρωνω το
αντιτιμο της σταθμευσης και αναχωρω με προορισμο το σπιτι μου. Κινουμε
λοιπον στην Φιλλεληνων στο
συνταγμα με κατευθυνση την Λ.βουλιαγμενης.

Η κινηση δεν ειναι πολλη παρ'αυτα υπαρχουν αρκετα οχηματα γυρω μου. Μεσα σε
ολα αυτα 2 μοτοσυκλετες τις οποιες και βλεπω απο τον καθρεφτη να κινουνται
κανονικοτατα. Ανευ σημασιας γεγονος.

Εξακολοθυω να κινουμαι στην λωριδα μου πλεον στην Αμαλιας λιγο πριν τις
στυλες του Ολυμπιου Διος με περιπου 50/60 χιλιομετρα οταν μια
μοτοσικλετα εκ δεξιων μου - ΜΕ 2 ΑΝΑΒΑΤΕΣ - (μια απο τις προαναφερθησες)
περνωντας με απο δεξια μου ακουμαπει τον εξωτερικο καθρεφτη.

Ζημια δεν εγινε ωστοσο ανοιγω τα παραθυρο να τον σταματησω μια και ο τυπος
ακουμπωτνας τον καθρεφτη μου γυρισε και με κοιταξε.

Πριν καν το τζαμι να κατεβει εξ'ολοκληρου ωστε να του μιλησω ακουω εναν
εκκωφαντικο θορυβο και σε κλασματα του δευτερολεπτου ολο το τζαμι του οδηγου
ειναι θρυψαλλα και εχει πεσει πανω μου με αποτελεσμα να εχουν μπει κρυσταλλα
στα ματια μου. Προς στιγμην τυφλωθηκα λοιπον. Η ακαριαια μου αντιδραση (ισως
και λανθασμενη, δεν εχω ξαναβιωσει κατι παρομοιο), ειναι να πατησω φρενο και
να ακινητοποιηθω στην δεξια μερια του δρομου. Μεχρι να ανοιξω τα ματια μου
στα οποια σημειωτεων εχω ακομα κρυσταλλα, για ανα καταλαβω τι εγινε,
αισθανομαι ενα χερι να με τραβαει απο τα μαλλια εξω απο το αυτοκινητο
εχοντας κολλησει στον λαιμο μου ενα μαχαιρι.

Ανοιγοντας τα ματια μου ακουω μια φωνη (με σπαστα ελληνικα) να μου λεει:

- Φερε οτι λεφτα εχεις!!

Την ιδια στιγμη ενας αλλος τυπος ανοιγει την πορτα του συνοδηγου εισβαλει
στην κυριολεξια μεσα στο αυτοκινητο και ανοιγει το
ντουλαπακι του συνοδηγου για να δει αν εχο κατι πολυτιμο εκει. Βλεπει ομως
το τσαντακι μου στο πισω καθισμα οπου και το παιρνει οπως ειναι!! Οι Δυο
μοτοσυκλετες ηταν σταματημενες μπροστα απο το αυτοκινητο και αναμενες με
τους οδηγους σε ετοιμοτητα. Αυτο το επαθα απο τους συνεπιβατες αυτων. Πισω
απο το αυτοκινητο υπαρχει αλλη μια μοτοσυκλετα σταματημενη. Η οπισθοφυλακη
τους προφανως.

Να σημειωθει οτι οι μοτοσυκλετες ηταν steet, μεγαλου κυβισμου και χωρις
πινακιδες απ'οτι ειδα μετα.

Εχοντας στην κατοχη τους το τσαντακι μου ηδη λοιπον με το ιδιο λοστο που
εσπασαν το τζαμι μου τρωω μια στο στερνο. Αυτο ηταν... Λυγισα τελειως!! Η
αναπνοη μου κοπηκε και ενοιωσα οτι εχασα το φως μου...

Μεχρι να προλαβω να συνελθω (περασε και ενα τεταρτο) οι κυριοι την ειχαν
κανει φυσικα κι εγω τραβιεμαι ακομα. αυτα που μετραω λοιπον ειναι

ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
===============

- Σπασμενο τζαμι οδηγου
- σκισμενη ταπετσαρια πορτας
- σπασμενο το πλαινο ντουλαπακι
- ενα τσακισμενο κωλονακι παρ-μπριζ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
=======================

- τσανατκι
- κλειδια οικιας / δευτερα κλειδια αυτοκινητου
- ταυτοτητα
- διαβατηριο
- διπλωμα
- ενα blackberry
- 300 ευρω
- πορτοφολι
- πιστωτικες καρτες
- βιβλιαρια λογαριασμων
- επαγγελματικο εγγραφα.

Ολο το σαββατοκυριακο τραβιεμαι στα αστυνομικα τμηματα για καταθεσεις σε
ασχημη ψυχολογικη κατασταση (ακομα δεν το εχω ξεπερασει), και να βγαλω ολα
μου τα χαρτια εξ'αρχης. Σε συζητηση που ειχα με τον διοικητη του αστυνομικου
τμηματος δεν ειμαι μεμονομενο περιστατικο. Ειναι νεο
κολπο που εδω και ενα μηνα φαινεται να εχει γινει μοδα στην περιοχη του
κεντρου.
2 παθωντες κλαινε και τα οχηματα τους καθως οι κλεφτες πηραν και
αυτα κατα την αποχωρηση τους.

Θεωρησα καλο να το γραψω οχι για συμπαρασταση αλλα για να σας ενημερωσω και
να τονισω τα ματια σας ανοιχτα απο δω και περα. Διανυουμε δυσκολες εποχες
και καποιοι για 300 ευρω θα σκοτωναν κιολας!!

MAD GREEK είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ

ποιος θα αρπάξει πρώτος το μόχθο σου;

οι τραπεζες ή οι μετανάστες;