Λαθρομετανάστευση, τρομοκρατία και «ανθρωπισμός»

Η αυξανόμενη λαθρομετανάστευση στη χώρα μας αποτελεί πρόβλημα που συνδέεται με την τρομοκρατία σύμφωνα με την ετήσια (για το 2008) έκθεση του State Department για την τρομοκρατία. Αναφέρει επίσης ότι «το 2008 αυξήθηκαν δραματικά οι δίοδοι λαθρομεταναστών στο Αιγαίο και συνελήφθησαν περίπου 100.000 λαθρομετανάστες».

Άλλο ένα «κατόρθωμα» του υπουργείου Εσωτερικών που δεν έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο αποτροπής των λαθρομεταναστών τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Η εκάστοτε πολιτική ηγεσία παρακολουθεί -εκ του μακρόθεν και εκ του ασφαλούς- την Ελλάδα να πλημμυρίζει από τις ορδές των λαθρομεταναστών και ταυτόχρονα την έξαρση της εγκληματικότητας αλλά και των τρομοκρατικών επιθέσεων κατά της χώρας.

Η απροθυμία ή η ανικανότητα των Ελλήνων πολιτικών να αντιληφθούν την πραγματικότητα καταγράφεται πλέον και επίσημα στο πόρισμα του State Department. Αν και ο ελληνικός λαός –στη συντριπτική του πλειονότητα- αντιτίθεται σφόδρα στην παρούσα κατάσταση, δυστυχώς δεν διαφαίνεται από τον πολιτικό κόσμο κάποια διάθεση λήψης μέτρων που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η «εικονική πραγματικότητα» που προβάλλουν οι ψευτοπροοδευτικοί, αποτελεί μία απροκάλυπτη απόπειρα αποπροσανατολισμού των πολιτών από τους πραγματικούς κινδύνους που απειλούν την καθημερινότητά τους.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά –που έχει εξελιχθεί στην οργουελική αστυνομία σκέψης στην Ελλάδα- επένδυσε στην λέξη «ανθρωπισμός» προκειμένου να πείσουν όλους τους Έλληνες, πως είναι ρατσιστής όποιος εκφράζει αντίρρηση στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση.

Κλείνω με μία είδηση που αποκαλύπτει τα «ανθρωπιστικά» αποτελέσματα της έλλειψης ελέγχου στο μεταναστευτικό:

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε "εισαγωγή ζητιάνων" από την Ρουμανία. Έφερνε παιδιά και ενήλικες με σωματικά προβλήματα από ακρωτηριασμούς. Νοίκιαζε διαμερίσματα σε κάποια πολυκατοικία στην Πλατεία Βάθη, όπου και στοίβαζε το "εμπόρευμα". Σε κάθε δωμάτιο 5-6 άτομα. Μανάδες με παιδιά κυρίως με προβλήματα. Κάθε πρωί τους πήγαιναν σε ορισμένα σημεία για να ζητιανεύουν. Το κάθε άτομο πλήρωνε στον δουλέμπορο 5 ευρώ την ημέρα για ύπνο αφού είχε ήδη καταβάλει και ένα μεγάλο ποσόν για τα έξοδα της "μεταφοράς" και της προστασίας του. Το καθαρό κέρδος από κάθε διαμέρισμα για τον δουλέμπορο ήταν περίπου 3.000 ευρώ τον μήνα.

Προσοχή επομένως! Άλλο ρατσισμός και άλλο μία ορθολογική διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος με τρόπο που να ωφελούνται και η Ελλάδα και οι νόμιμοι μετανάστες. Αντιθέτως, η ανεξέλεγκτη μετανάστευση οδηγεί στην ξενοφοβία, τα γκέτο, την εκμετάλλευση, το έγκλημα και τη σύγκρουση.

2 σχόλια:

ΣΙΝΤΑΛΚΑΣ είπε...

παλι έγραψες Τσιλι

ο ανθρωπισμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι fake και εξυπηρετεί μικροκομματικές σκοπιμότητες και όχι μόνο

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΛΕΩ... ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΕΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ... ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΞΩ...

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ Η ΦΑΡΣΟΚΟΜΩΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΗΔΩΝ...