Νομοσχέδιο «ιθαγένειας» ή εποικισμού;

Σχετικά με το ζήτημα της παροχής πολιτικών δικαιωμάτων στους οικονομικούς μετανάστες, ας λάβουμε υπόψη τα εξής:

- Η έννοια του Γένους (ιθαγένεια) είναι σύμφυτη με το δίκαιο του αίματος και όχι με το δίκαιο του τόπου γεννήσεως, που ισχύει κυρίως σε νεοπαγή κρατικά σχήματα με χαρακτήρα μωσαϊκού εθνοτήτων, όπως η ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία κλπ.

- Η πολιτογράφηση ή η παροχή υπηκοότητας κατά το διεθνές Δίκαιο δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα.

- Η γεωγραφική θέση της χώρας μας την μεταβάλλει αυτόματα σε πύλη εισόδου στην Ευρώπη των πληθυσμών της Ασίας και της Αφρικής.

- Είναι γνωστή η τακτική που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι δουλέμποροι. Βυθίζουν τα πλαστικά πλοιάρια μεταφοράς των παρανόμων μεταναστών, μεταβάλλοντας έτσι τις διαδικασίες αποτροπής εισόδου τους στα χωρικά μας ύδατα, σε ανθρωπιστικές επεμβάσεις διασώσεως.

- Κανείς εχέφρων δεν επιθυμεί να αυξηθεί η μουσουλμανική μειονότητα της Ελλάδας με πολιτογραφήσεις μουσουλμάνων μεταναστών. Η Τουρκία έχει ήδη αυτοανακηρυχθεί προστάτιδα των μουσουλμάνων της Ευρώπης. Αμέσως θα διεκδικήσει για όλη την Ελλάδα, αυτά που απαιτεί στην Δυτική Θράκη: να υποχωρεί το ελληνικό δίκαιο, έναντι της μουσουλμανικής Uma και του θρησκευτικού νόμου Sharia.

- Παρά την οργουελική πλύση εγκεφάλου τα τελευταία χρόνια για «πολυπολιτισμική» Ελλάδα, η συντριπτική πλειονότητα του Ελληνικού Λαού δεν την αποδέχεται. Επομένως, το ζήτημα της αλλαγής του κώδικα ιθαγενείας πρέπει να εγκριθεί ή να απορριφθεί από τον Ελληνικού Λαό με δημοψήφισμα.

- Καμιά κυβέρνηση, κανένα κόμμα, καμιά Βουλή δεν νομιμοποιείται να αποφασίσει δεσμευτικά για την παρούσα και τις επερχόμενες γενεές σε θέμα που αφορά την ύπαρξη του ίδιου του Έθνους και την ιστορική πορεία του ανά τους αιώνες. Γιατί, η πολιτογράφηση αλλοδαπών, όταν αφορά τόσες εκατοντάδες χιλιάδες μεταναστών, είναι εποικισμός.

Σε ώρες που κρίνονται μεγίστης σημασίας εθνικά θέματα και σε συνθήκες τεράστιας οικονομικής κρίσης, η Ελλάδα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε παραπάνω, από όσα προβλέπονται στο διεθνές Δίκαιο. Όσα θα έδινε έτσι κι αλλιώς ο ελληνικός μας πολιτισμός. Ο πολιτισμός, ο οποίος, στη βάρκα που μεταφέρει τα παιδιά του, μπορεί να περισυλλέξει όσους ναυαγούς αντέχει, αλλά που δεν θ' αφήσει κανέναν να τη βυθίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: