Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;

Περισσότεροι από 50 χιλιάδες μουσουλμάνοι που ζουν στην Αθήνα προσευχήθηκαν στις 16/11 στην πλατεία Κουμουνδούρου, την πλ. Αττικής, το ΣΕΦ, τον παλαιό Ιππόδρομο, σε κεντρικές πλατείες και στα Προπύλαια του Πανεπιστήμιου. Το Αΐντ αλ Αντχα είναι η εορτή, όπου οι μουσουλμάνοι τιμούν την θυσία του Αβραάμ.

Πολιτική πράξη επίδειξης δύναμης, για να παρουσιαστεί σαν πιεστικό και αναπόδραστο το αίτημα για τέμενος με μιναρέ στην Αθήνα, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ανέγερσης του. Σε εποχή κρίσης θα κληθεί ο ελληνικός λαός να πληρώσει 80 εκατ. ευρώ για τζαμί στο Βοτανικό, όταν 60 εκατ. ευρώ ήταν το κόστος του σκανδάλου της μονής Βατοπαιδίου.

Επί του θέματος. Υπάρχει δικαίωμα στην πίστη, όχι δικαίωμα στο προσεύχομαι όπου να ’ναι, ειδικά όταν καταλαμβάνω δημόσιο χώρο.

Αποτελεί δε πρόκληση καθώς στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες θεωρείται αδιανόητη οποιαδήποτε δημόσια ανοιχτή θρησκευτική εκδήλωση (πχ η περιφορά του επιταφίου) οποιασδήποτε διαφορετικής θρησκείας. Η δημόσια προσευχή σημαίνει στην ισλαμική θεολογία ότι η χώρα είναι μέρος του Ισλάμ.

Ειδικότερα, το θέαμα της προσευχής μπροστά στο Πανεπιστήμιο και την Ακαδημία ήταν πραγματικά άθλιο. Η καθέδρα του Ελληνικού Πνεύματος, κάτω από το πέλμα του αφροασιατικού Ισλάμ! Διανοούνται οι πραγματικά πολυπληθείς μουσουλμάνοι της Γαλλίας να πάνε μπροστά στην Σορβόννη, να απλώσουν σεντόνια και να προσευχηθούν;

Η κατάληψη των Προπυλαίων από τους Μουσουλμάνους είναι μια παραπέρα κλιμάκωση της οργανωμένης μουσουλμανικής αυθάδειας, η οποία πυροδοτείται καθημερινά από τα εγχώρια δίκτυα του επιδοτούμενου «αντιρατσισμού».

Με αυτή την πέρα από κάθε μέτρο και λογική ανοχή, οι εν Ελλάδι (λαθρο)μετανάστες πλέον έχουν την εντύπωση ότι δικαιούνται να κάνουν ό,τι θέλουν, ενώ όποιος αντιδρά θεωρείται απλά ρατσιστής. Μια νοοτροπία που οδηγεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις.

Χαρακτηριστικές είναι οι καθημερινές πλέον επιθέσεις τους με πέτρες και ξύλα ενάντια σε δημοτικούς αστυνομικούς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια ελέγχων πχ. για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου.

Να δούμε, όταν θα θελήσουν να γιορτάσουν το Κουρμπάν Μπαιράμι. Στην Πόλη τα νερά του Βοσπόρου γίνονται κόκκινα από το αίμα των ζώων που σφάζονται αυτή την ημέρα, ενώ μέρος της τελετής είναι το κυνηγητό και η απίστευτης βαρβαρότητας σφαγή των ζώων ακόμα και μέσα στην μέση του δρόμου.

Δεν γνωρίζω σε ποιά άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα γίνονται τέτοια πράγματα. Λέτε ο κ. Καμίνης να βάλει φόρο στους Αθηναίους, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι μουσουλμάνοι οικονομικά, αγοράζοντας οι ίδιοι τα ζώα που θα σφάζουν;

1 σχόλιο:

ΣΙΝΤΑΛΚΑΣ είπε...

να γίνουν τώρα 3 τζαμιά:
1ο Ψυχικό που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑ
2ο Καστρι να τους χαιρετε ο Jeffrey - Γιωργακης
3o Ραφήνα να τους χαιρετε ο μπουχεσας μαζι με τον Παυλοπουλο. Που ξέρης; μπορει να τους γονιμοποιήσει και κανένας μαυρος μουσουλμανος
ουουουουουουστ ρε