Τα «αγαθά» του πολυπολιτισμού

Επιτέλους, πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να μπει ένας έλεγχος στο μεταναστευτικό. Κανείς αρμόδιος δεν μπορεί να δώσει απάντηση στα τρία απλά και αυτονόητα ερωτήματα: πόσοι, ποιοι και γιατί βρίσκονται στην Πατρίδα μας;

Οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» αμπελοφιλοσοφούν για τα αγαθά του πολυπολιτισμού, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ενοχές σε όποιον εύλογα ανησυχεί από την ανεξέλεγκτη τροπή που έχει πάρει τόσο το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας, όσο και οι επιπτώσεις του. Ωστόσο, οι ίδιοι κατοικούν και εργάζονται στα πλούσια προάστια μακριά από τα γκέτο του ιστορικού κέντρου, ενώ στέλνουν τα παιδιά τους σε ακριβά ιδιωτικά σχολεία… σιγά μην αφήσουν τους κανακάρηδες τους να συναναστρέφονται παιδιά μεταναστών.

Ξέραμε μέχρι τώρα πως ένα από τα «αγαθά» που έφεραν οι μετανάστες -κυρίως από την Αλβανία- ήταν η επανεμφάνιση της φυματίωσης στη χώρα μας. Είπαμε και μη χειρότερα… Έλα όμως που εισέβαλαν στην Πατρίδα μας δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και από χώρες του λεγόμενου Τρίτου κόσμου. Μαζί τους έφεραν την ελονοσία και πολλές άλλες «ξεχασμένες» ασθένειες. Κρούσματα της φοβερής αυτής αρρώστιας, εμφανίστηκαν στη Σκάλα της Λακωνίας.

Θυμάμαι που είχα μάθει στο Δημοτικό ότι με την αποξήρανση της λίμνης της Κωπαΐδας εξαλείφθηκε πλήρως η ελονοσία στην Ελλάδα. Υπόψιν ότι η ελονοσία είναι η πιο σοβαρή λοιμώδης νόσος που απειλεί τη δημόσια υγεία παγκοσμίως.

Παραθέτω τη σχετική ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ, κ. Αθανάσιος Δαβάκης: «Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα ελονοσίας σε αλλοδαπούς εργάτες, οι οποίοι απασχολούνται σε αγροτικές καλλιέργειες στη Σκάλα Λακωνίας, και οι οποίοι πιθανόν μεταφέρουν επιδημικές νόσους από τις περιοχές από τις οποίες προέρχονται. Τα κρούσματα ελονοσίας που έχουν διαπιστωθεί σε μετανάστες, έχουν προκαλέσει την εύλογη ανησυχία των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι φοβούνται για το ενδεχόμενο εξάπλωσης των κρουσμάτων αυτών. Η Πολιτεία πρέπει να επέμβει άμεσα και αποτελεσματικά».

Ένα άλλο αγαθό της πολυπολιτισμικότητας είναι και οι παράνομοι αλλοδαποί μικροπωλητές. Αυτοί έχουν αποθρασυνθεί εντελώς με την ανοχή του ελληνικού κράτους. Δεν φτάνει που κάνουν χρυσές δουλειές έξω από τα καταστήματά των Ελλήνων πουλώντας παράνομα εμπορεύματα, τρομοκρατούν όποιον τολμήσει να τους καταγγείλει.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, ομάδα Πακιστανών εκτόξευσε απειλές κατά Ελλήνων καταστηματαρχών στην οδό Ναυαρίνου στον Πειραιά, με αφορμή τη σύλληψη ομοεθνή τους για παραεμπόριο. Οι εξαγριωμένοι Πακιστανοί φώναζαν στους Έλληνες μαγαζάτορες εκβιάζοντάς τους ότι, αν δεν δώσουν ο καθένας τους από 200 ευρώ προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 11.000 ευρώ ώστε να αποφυλακιστεί ο ομοεθνής τους, θα προκαλέσουν ζημιές στα καταστήματά τους. Τελικά, ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πειραιά ζήτησε την προστασία της Αστυνομίας σε μόνιμη βάση για να μην θρηνήσουμε θύματα.

Στο μεταξύ, στο σοβαρό και οργανωμένο κράτος της Ελβετίας, οι πολίτες της με το πρόσφατο δημοψήφισμα τάχθηκαν υπέρ της αυτόματης απέλασης καταδικασθέντων αλλοδαπών. Την περασμένη χρονιά, άλλωστε, οι Ελβετοί πάλι μέσω δημοψηφίσματος απαγόρευσαν την κατασκευή μιναρέδων.

1 σχόλιο:

Αλεξία είπε...

Συγχαρητήρια κύριε Τσιλιμίγκρα για τις εξαίρετες απόψεις και τον αγώνα σας!

Αναδημοσιεύτηκε στο:

http://ereunitiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_2592.html