Εχθροπάθεια εναντίον των Ελλήνων

Ποιο είναι το πανίσχυρο κύκλωμα που εκμεταλλεύεται τους λαθρομετανάστες; Ποιοι βρίσκονται στην κορυφή της ιεραρχίας των σύγχρονων δουλεμπόρων; Ποιοι αρμόδιοι με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους άφησαν και γέμισε η χώρα μας με ορδές πάμφθηνου εργατικού δυναμικού και εγκληματικά στοιχεία;

Γιατί είναι προφανές ότι δεν μπορεί να διαθέτει καθένας από αυτούς τα 5 με 6 χιλιάδες ευρώ που κοστίζει η μεταφορά από την πατρίδα του στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα δουλοκτησίας είναι ο τεράστιος αριθμός μεταναστών που καθαρίζει παρμπρίζ στα φανάρια με μεροκάματο ενός ευρώ. Οι διακινητές τους ελέγχουν την παραγωγικότητά τους, ενώ όσοι δεν πιάνουν τους «στόχους» τιμωρούνται παραδειγματικά με πολύ ξύλο. Η πολιτεία φυσικά κάνει τα στραβά μάτια.

Ένα άλλο παράδοξο είναι η ανοχή στο παραεμπόριο σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Αν συλληφθεί ένας Έλληνας καταστηματάρχης να πουλά δίχως απόδειξη, τότε ορθά πληρώνει πρόστιμο. Οι χιλιάδες έγχρωμοι και μη αλλοδαποί απλώνουν τα σεντόνια τους σε κεντρικές οδούς και πωλούν διάφορα ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ! Γιατί το κράτος τους εξαιρεί; Ή μήπως μας περισσεύουν τα 6 δις ευρώ που χάνονται ετησίως από το παραεμπόριο;

Στο μεταξύ, ανενόχλητοι επιχειρηματίες του real estate και μεσιτικές εταιρείες προχωρούν σε μεθοδευμένη απαξίωση περιοχών. Η συσσώρευση αλλοδαπών και η αυξημένη παραβατικότητα φοβίζει τους Έλληνες κατοίκους που πωλούν τα σπίτια τους σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές. Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι οι περισσότερες τράπεζες έχουν αποκλείσει τη δανειοδότηση για αγορά κατοικίας στις περιοχές αυτές. Έτσι, μοναδικοί αγοραστές είναι πλέον οι μεσιτικές εταιρείες και οι μεγαλοεπιχειρηματίες που διαθέτουν μετρητά.

Η γκετοποίηση περιοχών αποκλείει την προοπτική ενσωμάτωσης των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία, παρά το χρήμα που πέφτει σε ΜΚΟ και επαγγελματίες αντιρατσιστές. Αλήθεια ποιος χρηματοδοτεί τις αφίσες και τις εκδηλώσεις τους;

Στα αντιρατσιστκά στέκια ενθαρρύνονται οι λαθρομετανάστες να ασυδοτούν, ενώ τα μέλη τους συγκροτούν συμμορίες που τρομοκρατούν τους Έλληνες κατοίκους, προκειμένου να υπομένουν σιωπηλά την παραβατικότητα των αλλοδαπών.

Οι νόμοι δεν εφαρμόζονται στους λαθρομετανάστες που έχουν αποθρασυνθεί. Κλέβουν, βιάζουν και σκοτώνουν. Πέθανε στην Πάτρα ο νέος που τον βίασαν 30 περίπου Σομαλοί. Η κοπέλα του -την βίασαν κι αυτή- χαροπαλεύει. Τα μμε απέκρυψαν το γεγονός για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος.

Κύριε Καστανίδη έμαθες τίποτα; Εγκληματίες, που είχαν αποφυλακιστεί με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου που έφτιαξες, ήταν οι δύο Αφγανοί που ομολόγησαν την δολοφονία του τραγικού Μανώλη Καντάρη! Και σαν να μην σου έφτανε αυτό, έφτιαξες και το νόμο περί εχθροπάθειας για να φιμώσεις τις ελεύθερες φωνές... Ούτε υπουργός του Ιωαννίδη το 1974 να ήσουν. Συγχαρητήρια!!!

Βέβαια, δεν φταίει μόνον ο Καστανίδης. Για τους νόμους ευθύνονται όλοι όσοι τους ψηφίζουν… Γιατί κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τόση εχθροπάθεια εναντίον των Ελλήνων; Ο Ανδρέας ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: