"Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη"

Εφημερίδα "Έρευνα"
8 Μαΐου 2008, σελ. 7


Τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα στην Ιταλία –τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά της Λίγκας του Βορρά στις εθνικές εκλογές και η θριαμβευτική νίκη του Gianni Alemanno στον Δήμο της Ρώμης- αλλά και η ενδυνάμωση αντίστοιχων πολιτικών τάσεων σε όλη την Δυτική Ευρώπη, ιδιαίτερα στη Δανία, την Ελβετία, την Ολλανδία, ακόμα και το Ηνωμένο Βασίλειο –νέος Δήμαρχος Λονδίνου εκλέχθηκε ο «ξενοφοβικός» Boris Johnson- στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα των ευρωπαϊκών λαών προς τις ηγεσίες τους. Έχει εξαντληθεί η υπομονή των Ευρωπαίων απέναντι στην εγκληματικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που προκαλεί η αθρόα λαθρομετανάστευση.

Ένα μήνυμα που επιτέλους θα πρέπει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και της ελληνικής ηγεσίας, ιδιαίτερα των λεγομένων μεγάλων κομμάτων που διαχειρίζονται μεταπολιτευτικά εναλλάξ την εξουσία. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οφείλουν να λάβουν υπόψη τους το 85% του ελληνικού λαού που, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, αντιτίθεται στην χωρίς όριο μετανάστευση, αλλά και την πρακτικά ατιμώρητη λαθρομετανάστευση, η οποία έχει ξεπεράσει κάθε λογική και μέτρο.

Ο ελληνικός λαός ορθά αντιτίθεται σε τέτοιο συντριπτικό ποσοστό, καθώς δεν είναι μόνο τα οικονομικά ζητήματα, η αυξημένη παραοικονομία, η ανεργία, η οξυμμένη εγκληματικότητα, αλλά κυρίως μεγεθύνεται απότομα ο πληθυσμός της χώρας και αλλοιώνεται σημαντικά η σύνθεσή του και η ομοιογένειά του, επομένως η συνοχή του, δέχεται συντριπτικά πλήγματα.

Αλήθεια, οι ιθύνοντες του υπουργείου Εσωτερικών είναι σίγουροι ότι επιθυμούν σε δέκα χρόνια μία πολυεθνική Θεσσαλονίκη των 4.000.000 κατοίκων όπου οι Έλληνες θα είναι λιγότεροι του 50%; Γιατί εκεί καταλήγει η σκανδαλώδης τακτική που ακολουθείται στο μεταναστευτικό. Μήπως έχουν πειστεί από τους μίσθαρνους θολοκουλτουριάρηδες της Νέας Τάξης, οι οποίοι δε χάνουν ευκαιρία μέσα από τις διαλέξεις, την αρθρογραφία και τα βιβλία τους να προπαγανδίζουν πόσο ωραία ήταν η πολυεθνική Θεσσαλονίκη πριν τους Βαλκανικούς;

Οι «προοδευτικές» κορώνες που σπεύδουν να εκφοβίσουν τους πολίτες με αφορισμούς περί νέο-φασισμού, ρατσισμού και ακροδεξιάς, αφήνουν πλέον παγερά αδιάφορους τους λαούς της Ευρώπης. Οι Ιταλοί γείτονές μας και ειδικά οι Δημότες της Ρώμης εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους εκείνους που έδωσαν προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών, την προστασία τους από την εγκληματικότητα και αφουγκράστηκαν τη βούλησή τους για αυστηρότερη μεταναστευτική πολιτική με κύριο μέτρο την άμεση απέλαση των παρανόμων μεταναστών. Όλα αυτά σε μία Ιταλία που οι μετανάστες αποτελούν το 5% του πληθυσμού και στη Ρώμη όπου οι λαθρομετανάστες υπολογίζονται μόλις σε 20.000.

Πόσο μάλλον στην Ελλάδα, όπου οι αρχές δεν γνωρίζουν ούτε κατά προσέγγιση τον πραγματικό αριθμό των ξένων που ζουν εδώ, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες κυκλοφορούν στη χώρα, χωρίς κανείς να μπορεί να εξακριβώσει την ταυτότητα τους.

Όλα αυτά «στρογγυλεύονται» εντέχνως από τα διαπλεκόμενα μμε που προσπαθούν να μας πείσουν τόσο για τα δήθεν οφέλη της αθρόας μετανάστευσης, όσο και ότι η αυξημένη εγκληματικότητα οφείλεται αποκλειστικά στους Έλληνες.

Κύριοι του υπουργείου Εσωτερικών γρηγορείτε και λάβετε τώρα αποφασιστικά μέτρα, γιατί η παρούσα τακτική σας σύντομα θα οδηγήσει την Πατρίδα στο δίλημμα: εθνική και κοινωνική διάλυση ή λήψη ακραίων μέτρων και πρακτικών…

Δεν υπάρχουν σχόλια: