Κοσμοπλημμύρα στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Θεσσαλονίκη, 5 Μαρτίου 2008

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ:
-ΟΧΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
-ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
-ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Το κάλεσμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σε κάθε πατριώτη για αντίσταση στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας είχε απήχηση που ξεπέρασε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Δεκάδες χιλιάδες πατριώτες, συγκεντρωθήκαμε χθες στην παραλία της Θεσσαλονίκης στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος έφτανε μέχρι το ξενοδοχείο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Palace».

Μάταια προσπάθησαν τα μέσα ενημέρωσης, από το πρωί της Τετάρτης, να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, με συνεχή διασπορά φημών για επεισόδια και αντι-συγκεντρώσεις αναρχικών.

Μια πλημμύρα κόσμου βροντοφώναξε με παλμό ότι η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ» και ότι δεν παραχωρούμε τους προγόνους, την ιστορία και τα εδάφη μας. Πολλά πανώ έγραφαν σε ελληνικά και αγγλικά: "Το όνομα είναι η Ιστορία μας, είναι η ψυχή μας". Όλοι τους διατράνωσαν την αταλάντευτη βούλησή τους να στηρίξουν τις αρχές που υπερασπίστηκαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αρχές που σήμερα οι γόνοι τους έχουν ξεχάσει και τις οποίες υποστηρίζει μόνος από τα κοινοβουλευτικά κόμματα ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, εκφράζοντας τη βούληση του 84% των Ελλήνων:
«Όχι σε οποιαδήποτε ονομασία των Σκοπίων που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία ή κάποιο παράγωγό του».

Ηχηρό ήταν το παρόν της νεολαίας, ενώ ευχάριστη έκπληξη απετέλεσαν οι πολυάριθμες Ρωσικές και Σερβικές Σημαίες.

Χαιρετισμό απηύθηναν ο πρόεδρος του Ινστιτούτου «Ίων Δραγούμης» Χρίστος Γούδης, ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Αλέκος Χρυσανθακόπουλος. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Και οι τρεις τους τόνισαν την ανάγκη να σταματήσει η συνεχής ενδοτικότητα των πολιτικών αρχηγών στο ζήτημα της Μακεδονίας μας. Ειδικότερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης καταφέρθηκε πολλές φορές, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, κατά της υπουργού εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη. "Εδώ και τώρα, Κωστάκη διώξε τη Ντόρα".

Οι δυνατές μας φωνές να έφθασαν και στα αυτιά του Έλληνα Πρωθυπουργού; Αν όχι, ο ΛΑΟΣ είναι εδώ για να του στείλει ένα ακόμα ηχηρότερο μήνυμα:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Το συλλαλητήριο ήταν μία κρίσιμη μάχη που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη. Την ανάμνηση αυτής της προσπάθειας μοιραζόμαστε δεκάδες χιλιάδες συν-Έλληνες, που θα μπορούμε να λέμε
περήφανα:
"
Ήμουν κι εγώ εκεί και στάθηκα όρθιος, φώναξα, πάλεψα, αγωνίστηκα"

Ο καλός αγώνας για τη Μακεδονία μας συνεχίζεται...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ήμουν κι εγώ εκεί και στάθηκα όρθιος, φώναξα, πάλεψα, αγωνίστηκα"

ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΣΙΝΤΑΛΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μόνο ένα κοινιβουλευτικό κόμμα (ο ΛΑ.Ο.Σ) τολμά να στηρίζει στην πράξη αυτό που υποστηρίζει η πλειοψηφία των Ελλήνων;
Πού ήταν οι Μακεδόνες βουλευτές των άλλων κομμάτων;
Δεν πήραν παράδειγμα από το μαύρο που έριξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ σε Γιανάκου - Καλό; Αλλά και οι πολιτευτές "πατριώτες" του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ "κοτούλες". Διέταξαν κάτι ανθελληνικό οι φύρερ (αρχηγοί) τους και αυτοί έβαλαν τη θεσούλα τους και την κομματική τους σταδιοδρομία υπεράνω του εθνικού χρέους.
ΜΑΥΡΟ (σε πρώτη φάση)και ύστερα
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

γερο - Θοδωρής

Ανώνυμος είπε...

παιδιά, έλεος.
Μην αναφέρετε τη Γιανάκου τώρα που υποφέρει. Η Νέμεσις επήλθε και έδειξε στην πρώην υπουργό το πιο σκληρό της πρόσωπο μετά την αλαζονική ύβρι της και αυτό είναι αρκετό...
Για το ότι θα πρέπει οι υπόλοιποι βουλευτο - πολιτευτές να βάλουν μυαλό δεν υπάρχει αμφιβολία.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τα βάζετε μόνο με τη Ντόρα;
Ο Καραμανλής δεν έχει βούληση;
Δουλειά του ηγέτη είναι να επιβάλλει στους συνεργάτες του τη θέλησή του. Όχι να κρύβεται πίσω τους...

Αν. Παπαθ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ανώνυμος είπε...

παθος - παλμός - ελληνική ψυχή

Μπρ'αβο στον Καρατζαφέρη και τον ΛΑ.Ο.Σ
10% θα πάρει στη Μακεδονία.
Μαύρο στους Νεοδημοκράτες που σεν ήρθαν στο συλλαλητήριο.
Μαύρο και περιφρόνηση και στον Άνθιμο. Ο μόνος που τον στήριξε ανοιχτά για την αρχιεπισκοπή ήταν ο Καρτζαφέρης. Κι ο Άνθιμος του έκανε κατόπιν εντολής της ΝΔ αντισυλλαλητήριο. ΝΤΡΟΠΗ

Σαλονικιός